Зразок договору на адвокатське зберігання документів

Адвокатське зберігання документів.
В ході останніх подій, що відбуваються в нашій країні, все більш популярною в юридичній сфері стає послуга зберігання документів адвокатом. Цією послугою користуються переважно представники бізнесу, керівники великих компаній і фізичні особи – підприємці. Що таке зберігання документів адвокатом? За своєю правовою природою зберігання документів адвокатом полягає в захисті інформації та документації компанії від протиправних і незаконних посягань, в тому числі з боку правоохоронних і контролюючих органів. Як правильно оформити послугу адвокатського зберігання документів? При оформленні такої послуги слід дотримуватися наступних порад: 1) замовити послугу Ви можете як у індивідуального адвоката (тобто такого, який самостійно здійснює адвокатську діяльність і має чинне свідоцтво про право на заняття адвокатською діяльністю), так і в адвокатському об'єднанні.

Основним моментом в даній сфері є свідоцтво адвоката: якщо таке свідоцтво недійсне – то адвокат не зможе захистити Ваші документи від незаконних посягань; 2) законом не передбачений Договір зберігання документів, тому для адвокатського зберігання документів укладають Договори про правову допомогу. Крім самого договору додатково укладають Акт передачі документів на адвокатське зберігання. Крім цього, якщо Вам як клієнтові, який скористався такою послугою, необхідний буде доступ до документів, то отримати такий доступ Ви зможете тільки в разі пред'явлення Акту передачі документів на адвокатське зберігання. Скористатися такою послугою від нашої компанії можливо в Києві.

Серед юристів компанії Bitlex є адвокати, які надають послугу адвокатського зберігання документів за помірною ціною. Первинну консультацію Ви можете отримати онлайн, адже ми працюємо в режимі 24/7.

Вам может понравиться: